Dokumentationen viktig i komplicerade fall

11 Aug 2011
Dela artikeln
Vad ger ersättning vid omfattande protetiska behandlingar? Vem ska betala vad och vilka diagnoskoder och åtgärder är lämpliga, med hänsyn till tandvårdsstödets intentioner? Följ Tandläkartidningens serie med protetikfall. Här är fjärde och sista delen.

Protetik i praktiken del 4

Text: Janet Suslick, Tomas Josefsson, verksamhetschef vid Tandvårdens kompetenscentrum i Norrbottens län Barbro Hjärpe, tandläkare och odontologisk utredare på Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) Lars Sjödin, tandläkare och odontologisk utredare på Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) Håkan Lundh, försäkringsodontologisk koordinator vid Försäkringskassan Per Häger, specialist i oral protetik vid specialistkliniken i Karlstad

Dela artikeln
Taggar:

Kommentera artikeln:

Dina åsikter, synpunkter och kunskaper är viktiga för oss men vi vill att kommentarerna håller en god och konstruktiv ton.
Kommentarer till artiklarna förutsätts skrivas i första hand av personer med yrkesmässig anknytning till ämnet.
För att kommentera måste du registrera dig genom att ange ditt namn och din mejladress. Du får vara anonym men tänk på att din kommentar får mer tyngd om du skriver den under ditt riktiga namn. Observera att du själv är ansvarig för det du låter publicera i kommentarsfältet på tandlakartidningen.se.

Observera att du måste klicka på en länk i mejlet som skickas till e-postadressen som du har angivit för att din kommentar ska bli synlig för andra läsare.

Läs tandläkartidningens kommentarsregler

Genom att kryssa för "Jag har läst och förstått villkoren för kommentarinlägg på www.tandlakartidningen.se" godkänner du dessa villkor och förbinder dig därmed att följa dem. Vissa förändringar i villkoren kan komma att göras efter hand.