/Våra bloggare

Hans Sandberg
Hans är aktiv i Riksstämmenämnden, Fortbildningsrådet och Svensk Förening för Cariologi. Han är också verksam inom tandläkarutbildningen på KI med ledarskap och digitalisering som största intressen.
Hans Sandberg
Tareq Alsayed
Tareq har en tandläkarexamen från Syrien, och har nyligen fått sin svenska legitimation. Han är mycket engagerad i situationen för nyanlända tandläkare som väntar på att få börja jobba här.
Tareq Alsayed
Hege Svendsen Stribrny
Hege är privattandläkare i Mantorp och ordförande för Privattandläkarföreningen i Östergötland. Hon bloggar om arbetet i kliniken och kanske om familjelivet hemma i Mjölby.
Hege Svendsen Stribrny
Adrian Borhani
Adrian Borhani studerar till tandläkare i Umeå. Han är sedan 2017 ordförande för Studerandeföreningen i Sveriges Tandläkarförbund.
Adrian Borhani
Erik Nordin
Erik är allmäntandläkare i Jönköping. Han skriver om det som dyker upp i huvudet ur den fackligt formade och nye tandläkarens perspektiv. Har alltid haft nära till engagemang och ägnade de lediga helgerna under studietiden åt att i Saco försöka förändra studenters villkor.
Erik Nordin
Anna Karlbrink
Anna Karlbrink är tandläkare och arbetar som högskoleadjunkt på Tandvårdshögskolan i Malmö. Har i flera år arbetat på Cariologiavdelningen men är nu knuten till avdelningen för Oral Diagnostik samt Tandhygienistutbildningen. Hon bloggar om käftislärarens vardag, om dess glädjeämnen och vedermödor, i stort och smått. Fritiden ägnar hon till stor del åt sina skulpturer, måleri och körsång.
Anna Karlbrink
Shirin Ghadri
Shirin Ghadri läser sista året på tandläkarutbildningen i Göteborg och är aktiv i Västra Studerandeföreningen. Hon gillar att spela basket och dansa zumba och älskar att skriva. I bloggen berättar hon om vardagen som tandläkarstudent och livet i övrigt.
Shirin Ghadri
Anders Jonsson
Anders Jonsson har arbetat som tandläkare sedan 1984, först inom folktandvården och därefter inom Praktikertjänst med mottagning på Hisingen i Göteborg. Han har även varit engagerad i både Privattandläkarna, TEV och Sveriges Tandläkarförbund och ordförande för Praktikertjänst under tolv år. Drivs av en nyfikenhet på vad som står för dörren professionellt och politiskt och har bra koll på tandvårdspolitik vilket också kommer att märkas i blogginläggen.
Anders Jonsson
Joana Sdik
Joana Sdik pluggar till tandläkare på Karolinska Institutet i Huddinge och tar examen våren 2016. Mycket tid går åt till odontologi och konståkning men ledigheten ägnas också gärna åt familj och vänner. Hon skriver om vardagliga äventyr i livet som tandläkarstudent.
Joana Sdik
Ibbe Gnem
Ibbe Gnem är vd på Distriktstandvården och har erfarenheter som föreläsare i ledarskap, verksamhetsutveckling av IT- och tandvårdsföretag och medförfattare till ledarskapslitteratur. Han bloggar om ledarskapets mångfasetterade möjligheter för alla som är ledare inom tandvård.
Ibbe Gnem
Marie Pegelow
Marie Pegelow är ortodontist på Karolinska institutet och jobbar dels med barn födda med LKG, dels handleder hon blivande ortodontister. Under två novemberveckor är hon i An Giang i södra Vietnam med hjälporganisationen Operation Smile för att behandla barn med gomspalt.
Marie Pegelow
Britt-Marie Stenhardt
Britt-Marie Stenhardt är tandläkare på en nyöppnad folktandvårdsklinik i Skövde och särskilt intresserad av barntandvård. Under oktober gästbloggar hon på Tandläkartidningen om sitt jobb på kliniker i kåkstäder nära Kapstaden, Sydafrika.
Britt-Marie Stenhardt
Anna Modigh
Anna kommer från Linköping och går på tandvårdshögskolan i Malmö där hon blir färdig tandläkare i juni 2014. På fritiden spelar hon fotboll i skolans korplag.
Anna Modigh
Claes Svärd
Claes är tandläkare vid folktandvårdens akutmottagning i Visby och ordförande i Tjänstetandläkarnas lokalförening på Gotland. Claes bloggar om situationer han möter i jobbet och ibland om den gotländska naturen.
Claes Svärd
Ewa Lampa
Ewa är bettfysiolog på avd för klinisk oral fysiologi och lärare på tandläkarprogrammet i Umeå. Där handleder hon tandläkarstudenter och behandlar inremitterade patienter med smärta och/eller funktionsstörning i käk-nacksystemet. Ewa bloggar om sina reflektioner i vardagen bland studenter, patienter, arbetskamrater och tillvaron i övrigt.
Ewa Lampa
Karin Sunnegårdh-Grönberg
Karin Sunnegårdh-Grönberg är universitetslektor vid Tandläkarhögskolan i Umeå, eller institutionen för odontologi vid den medicinska fakulteten som den heter. Där är Karin pedagogiskt ansvarig för tandhygienistprogrammet. 2004 disputerade hon på en avhandling om Doxadent.
Karin Sunnegårdh-Grönberg
Helena Anjou
Helena är ST-tandläkare, inne på sista året av utbildningen till pedodontist i Jönköping. Helena skriver om ST-tandläkarens vardag, en blandning av kliniskt arbete och teoretiska studier.
Helena Anjou
Erik Norrman
Erik är tandläkarstudent på Karolinska institutet. Han blir färdig tandläkare våren 2012. Erik medarbetar också i Tandläkartidningen där han skriver om och för studenter. Erik bloggar om sina upplevelser på skolan.
Erik Norrman