/Våra bloggare

Inger Wårdh
Inger är lektor och docent i äldretandvård vid Karolinska institutet, och medlem i Tandläkarförbundets etikkommitté. Hon skriver om tankar runt vardag och arbete och livets väsentligheter.
Inger Wårdh
Adam Alvenfors
Adam är utbildad beteendevetare och studerar på tandläkarutbildningen i Göteborg. Här hittar du hans reflektioner, betraktelser och iakttagelser från livet som student och om att växa in i rollen som tandläkare.
Adam Alvenfors
Hans Sandberg
Hans är aktiv i Riksstämmenämnden, Fortbildningsrådet och Svensk Förening för Cariologi. Han är också verksam inom tandläkarutbildningen på KI med ledarskap och digitalisering som största intressen.
Hans Sandberg
Panteha Bigdeli
Panteha Bigdeli är 25 år gammal och studerar fjärde året på Tandvårdshögskolan i Malmö. I grunden är hon från Göteborg, men känner sig numera hemma i Malmö efter att hennes nyblivna sambo har flyttat dit. Hon har under 2017 varit ordförande för södra studerandeföreningen och därmed även suttit med i studerandeföreningens centralstyrelse. Fritiden spenderar hon främst med sin sambo och hans son, tränar crossfit och jobbar extra i klädbutik. Ni kommer att få följa hennes resa, främst genom det studierelaterade livet med tankar och lärdomar kring det, men även genom små inslag från det privata.
Panteha Bigdeli
Tareq Alsayed
Tareq har en tandläkarexamen från Syrien, och har nyligen fått sin svenska legitimation. Han är mycket engagerad i situationen för nyanlända tandläkare som väntar på att få börja jobba här.
Tareq Alsayed
Erik Nordin
Erik är allmäntandläkare i Jönköping. Han skriver om det som dyker upp i huvudet ur den fackligt formade och nye tandläkarens perspektiv. Har alltid haft nära till engagemang och ägnade de lediga helgerna under studietiden åt att i Saco försöka förändra studenters villkor.
Erik Nordin
Lyova Torosyan
Lyova Torosyan pluggar tredje året på tandläkarprogrammet i Stockholm och är sedan år 2018 centralordförande för Tandläkarförbundets Studerandeförening. Han är 23 år gammal och kommer från början från Uppsala men bor för nuvarande i Stockholm. Han har sedan 2017 varit aktiv i Studerandeföreningen genom att sitta som ordförande i Östra Studerandeföreningens styrelse.
Lyova Torosyan
Hege Svendsen Stribrny
Hege är privattandläkare i Mantorp och ordförande för Privattandläkarföreningen i Östergötland. Hon bloggar om arbetet i kliniken och kanske om familjelivet hemma i Mjölby.
Hege Svendsen Stribrny
Adrian Borhani
Adrian Borhani studerar till tandläkare i Umeå. Han är sedan 2017 ordförande för Studerandeföreningen i Sveriges Tandläkarförbund.
Adrian Borhani
Anna Karlbrink
Anna Karlbrink är tandläkare och arbetar som högskoleadjunkt på Tandvårdshögskolan i Malmö. Har i flera år arbetat på Cariologiavdelningen men är nu knuten till avdelningen för Oral Diagnostik samt Tandhygienistutbildningen. Hon bloggar om käftislärarens vardag, om dess glädjeämnen och vedermödor, i stort och smått. Fritiden ägnar hon till stor del åt sina skulpturer, måleri och körsång.
Anna Karlbrink
Shirin Ghadri
Shirin Ghadri läser sista året på tandläkarutbildningen i Göteborg och är aktiv i Västra Studerandeföreningen. Hon gillar att spela basket och dansa zumba och älskar att skriva. I bloggen berättar hon om vardagen som tandläkarstudent och livet i övrigt.
Shirin Ghadri
Anders Jonsson
Anders Jonsson har arbetat som tandläkare sedan 1984, först inom folktandvården och därefter inom Praktikertjänst med mottagning på Hisingen i Göteborg. Han har även varit engagerad i både Privattandläkarna, TEV och Sveriges Tandläkarförbund och ordförande för Praktikertjänst under tolv år. Drivs av en nyfikenhet på vad som står för dörren professionellt och politiskt och har bra koll på tandvårdspolitik vilket också kommer att märkas i blogginläggen.
Anders Jonsson
Joana Sdik
Joana Sdik pluggar till tandläkare på Karolinska Institutet i Huddinge och tar examen våren 2016. Mycket tid går åt till odontologi och konståkning men ledigheten ägnas också gärna åt familj och vänner. Hon skriver om vardagliga äventyr i livet som tandläkarstudent.
Joana Sdik
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakarforbundet.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch