Ann-Charlotte Sundelin chef för specialisttandvården

Ann-Charlotte Sundelin chef för specialisttandvården

22 Maj 2012
Dela artikeln

Ann-Charlotte Sundelin, tandvårdschef med ansvar för utveckling av verksamheten, med fokus på samordning, tillträder den 1 september,  tjänsten som chef för specialisttandvården inom folktandvården i Västra Götaland. Hon efterträder Göran Stegersjö, som tar över som tandvårdsdirektör för folktandvården i Örebro läns landsting.

Text: Mats Karlsson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Dina åsikter, synpunkter och kunskaper är viktiga för oss men vi vill att kommentarerna håller en god och konstruktiv ton.
Kommentarer till artiklarna förutsätts skrivas i första hand av personer med yrkesmässig anknytning till ämnet.
För att kommentera måste du registrera dig genom att ange ditt namn och din mejladress. Du får vara anonym men tänk på att din kommentar får mer tyngd om du skriver den under ditt riktiga namn. Observera att du själv är ansvarig för det du låter publicera i kommentarsfältet på tandlakartidningen.se.

Observera att du måste klicka på en länk i mejlet som skickas till e-postadressen som du har angivit för att din kommentar ska bli synlig för andra läsare.

Läs tandläkartidningens kommentarsregler

Genom att kryssa för "Jag har läst och förstått villkoren för kommentarinlägg på www.tandlakartidningen.se" godkänner du dessa villkor och förbinder dig därmed att följa dem. Vissa förändringar i villkoren kan komma att göras efter hand.