Göran Koch utsedd till hedersdoktor

Göran Koch utsedd till hedersdoktor

22 Maj 2012
Dela artikeln

Göran Koch har utsetts till hedersdoktor vid Högskolan i Jönköping.

I motiveringen står bland annat att han genom sin forskning försett tandläkarvärlden med värdefulla kunskaper och bidragit till att sätta odontologiska institutionen och hälsohögskolan på kartan.

Promovering sker vid högskolans akademiska högtid lördagen den 29 september.

Text: Elisabeth Frisk

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Dina åsikter, synpunkter och kunskaper är viktiga för oss men vi vill att kommentarerna håller en god och konstruktiv ton.
Kommentarer till artiklarna förutsätts skrivas i första hand av personer med yrkesmässig anknytning till ämnet.
För att kommentera måste du registrera dig genom att ange ditt namn och din mejladress. Du får vara anonym men tänk på att din kommentar får mer tyngd om du skriver den under ditt riktiga namn. Observera att du själv är ansvarig för det du låter publicera i kommentarsfältet på tandlakartidningen.se.

Observera att du måste klicka på en länk i mejlet som skickas till e-postadressen som du har angivit för att din kommentar ska bli synlig för andra läsare.

Läs tandläkartidningens kommentarsregler

Genom att kryssa för "Jag har läst och förstått villkoren för kommentarinlägg på www.tandlakartidningen.se" godkänner du dessa villkor och förbinder dig därmed att följa dem. Vissa förändringar i villkoren kan komma att göras efter hand.