Ny ordförande i SACD

Ny ordförande i SACD

7 Aug 2012
Dela artikeln

Antoinette Tjäder är sedan 1 juli ny ordförande för Swedish Academy of Cosmetic Dentistry, SACD, eller president som det heter i SACD. Hon ska leda nätverket under ett år. Antoinette Tjäder är praktiserande tandläkare i Vetlanda. Hon tog sin tandläkarexamen år 1982, blev medlem i SACD och i den amerikanska systerorganisationen AACD år 2007.

Text: Christina Mörk, chefredaktör

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Dina åsikter, synpunkter och kunskaper är viktiga för oss men vi vill att kommentarerna håller en god och konstruktiv ton.
Kommentarer till artiklarna förutsätts skrivas i första hand av personer med yrkesmässig anknytning till ämnet.
För att kommentera måste du registrera dig genom att ange ditt namn och din mejladress. Du får vara anonym men tänk på att din kommentar får mer tyngd om du skriver den under ditt riktiga namn. Observera att du själv är ansvarig för det du låter publicera i kommentarsfältet på tandlakartidningen.se.

Observera att du måste klicka på en länk i mejlet som skickas till e-postadressen som du har angivit för att din kommentar ska bli synlig för andra läsare.

Läs tandläkartidningens kommentarsregler

Genom att kryssa för "Jag har läst och förstått villkoren för kommentarinlägg på www.tandlakartidningen.se" godkänner du dessa villkor och förbinder dig därmed att följa dem. Vissa förändringar i villkoren kan komma att göras efter hand.