107 kliniker får mer kunskap
Målet med satsningen är att få medarbetarna att göra en enkel screening på alla patienter, och att sedan erbjuda de patienter som har problem en bettfysiologisk undersökning och behandling. (Bilden är arrangerad.) Foto: Colourbox

107 kliniker får mer kunskap

Kunskapsstyrning 11 nov 2019
Dela artikeln
Folktandvården i Västra Götaland satsar på att höja kunskapen om orofacial smärta och käkfunktionsstörning vid allmäntandvårdens alla 107 kliniker. Förändringen sker med hjälp av ett skräddarsytt utbildningspaket. Målet är att få medarbetarna att göra en enkel screening på alla patienter och behandla dem som har besvär.

Var vänlig logga in för att ta del av materialet.

Du har klickat på en låst artikel, som är exklusiv för Tandläkartidningens prenumeranter och Tandläkarförbundets medlemmar.
Logga in med ditt prenumerantnummer som består av sex siffror. Du hittar numret till höger på tidningens adressetikett, i vårt nyhetsbrev eller på din faktura från Tandläkartidningen.
Klicka här för att läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Om du har problem att logga in, kontakta webbredaktören.redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch