Anders Jonsson ny bloggare på Tandläkartidningen
Anders Jonsson är intresserad av tandvårdspolitik vilket kommer att märkas i hans blogginlägg. Foto: Stefan Tell

Anders Jonsson ny bloggare på Tandläkartidningen

Premiär 17 sep 2015
Dela artikeln
Tandläkaren och tidigare ordföranden för Praktikertjänst Anders Jonsson är en av höstens nya bloggare på Tandläkartidningen.

Anders Jonsson har varit tandläkare sedan 1984 och började arbeta i folktandvården för att sedan öppna egen praktik på Hisingen i Göteborg. Där jobbar han fortfarande halvtid och ägnar resten av sin tid åt olika engagemang inom Praktikertjänst som han också var ordförande för under tolv år.

Han har ett stort intresse för tandvårdspolitik och drivs av sin nyfikenhet på vad som väntar både professionellt och politiskt. Att blogga är en ny erfarenhet.

– Jag har under mina år inom tandvården jobbat mycket med olika sorters kommunikation i form av medlemsbrev, ägarinformation, patientinformation, Facebooksidor med mera men jag har aldrig bloggat i Tandläkartidningen! Det känns mycket spännande att få möjligheten att komma med lite personliga funderingar och åsikter om svensk tandvård och tandvårdspolitik, säger Anders Jonsson och lägger till att han hoppas på mycket feedback från läsarna.

Läs och kommentera Anders första inlägg Tandvårdsstödet – en handelsvara?

Text: Linda Persson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch