Bli bättre på bemötande med Klinikliv
Betydelsen av ett bra bemötande kan inte underskattas. Läs mer i detta nummer av Klinikliv.

Bli bättre på bemötande med Klinikliv

För hela teamet 14 apr 2016
Dela artikeln
Bemötande är temat i vårens nummer av tidningen Klinikliv. Vi får bland annat följa med experterna på specialisttandvården för barn i Örebro i deras möten med tandvårdsrädda.

Klinikliv har denna gång gjort en djupdykning i ett ständigt aktuellt ämne: bemötande. De klagomål som tandvården får handlar sällan om själva vården. Istället är det brister i information och kommunikation som tas upp. Satsningar på bemötande är avgörande för att klara konkurrensen om patienterna.

Vi tar upp betydelsen av den interna kulturen på kliniken, får följa med experterna på specialisttandvården för barn i Örebro och möta klinikchefen som började som receptionist.

I tidningen finns också en bildserie av tandborstar från världens olika länder, tips på godsaker utan vitt socker och mycket mer.

Klinikliv är en tidning som vänder sig till hela tandvårdsteamet och går ut gratis till landets alla yrkesverksamma tandläkare, till tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker med en total upplaga på 16 000 exemplar.

Har du inte fått tidningen men vill ha ett exemplar nästa gång? Mejla redaktionen@tandlakarforbundet.se.

Här på webben ligger Klinikliv öppen och läsbar för alla, i en lika fin e-tidningsversion som den vanliga Tandläkartidningen.

Text: Linda Persson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch