Hallå där Janet Suslick
Janet Suslick har jobbat på Tandläkartidningens redaktion i Gamla stan i Stockholm sedan 2000. Foto: Anna Norberg

Hallå där Janet Suslick

Personnytt 20 jun 2022
Dela artikeln
Efter drygt 21 år som reporter på Tandläkartidningen går du i pension. 

Vad har varit roligast med jobbet?
– Att tandvården och odontologi är ett så mångfacetterat område förstod jag nog inte i början. Det har varit roligt att träffa en stor del av tandläkarkåren under årens lopp, att komma ut till olika kliniker och andra arbetsplatser och följa utvecklingen inom tandvården. Det kommer nytt hela tiden.

Vad tycker du om läsarkretsen?
– Tandläkare är bra, både som läsare och intervjupersoner. De är engagerade, mångsidiga och duktiga på ganska mycket. Det har varit roligt att jobba på en tidskrift som uppskattas av läsarna. Jag har fått rätt mycket respons. En rolig tid var när Facebook var relativt ny. Det blev heta diskussioner om olika frågor som engagerade tandläkare, och många tips den vägen.

Vad ska du göra nu?
– I höst ska jag plugga kreativt skrivande. Jag hoppas att studierna ska leda till ett skrivprojekt, men målet är framför allt att skriva snarare än att bli publicerad. Jag får också mer tid till fysisk aktivitet. Jag är aktiv på Friskis & Svettis och gillar att cykla och paddla kajak, bland annat.

Vad kommer du att sakna?
– Läsarna och kollegorna.

Text: Anna Norberg

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch