Ivan Rosengren får Guldhjärtat
Urban Englund och Ivan Rosengren vid prisutdelningen. Foto: Teodor Axlund

Ivan Rosengren får Guldhjärtat

Pristagare 23 maj 2019
Dela artikeln
Ivan Rosengren, tandläkare och verksamhetschef på Tandvårdskompaniet, har fått utmärkelsen Guldhjärtat i kategorin kvalitet.

Guldhjärtat delas årligen ut i kategorierna  kvalitet, ledarskap och innovation, till personer eller projekt inom Praktikertjänst. I år gick kvalitetsutmärkelsen till tandläkaren Ivan Rosengren.

– Jag hoppas att jag kan inspirera andra att lyfta sig till nya nivåer genom att löpande vidareutbilda sig, säger han i ett pressmeddelande.

Motivering

”Med ambitionen att ge en så hög klinisk kvalitet som möjligt driver tandläkare Ivan Rosengren sin mottagning i Borås.

Han vill helt enkelt varje dag bli en bättre kliniker.

Det ger Praktikertjänst ett starkt renommé och i förlängningen samhällsnytta genom lägre kostnader för samhället i stort.

Ivan Rosengren är också initiativtagare till PTJ Exklusivt – vidareutbildningen av tandläkare som vill utveckla och vässa sin kliniska kvalitet.”

Text: Anna Norberg

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in, kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch