Klinikliv – en specialutgåva för hela teamet
Tandvården i Norden, goda exempel på teamarbete och hur du bemöter oron för fluor. Det är några av artiklarna i nya Klinikliv. Foto: Linda Persson

Klinikliv – en specialutgåva för hela teamet

Ny tidning 16 apr 2015
Dela artikeln
Nu har Tandläkartidningens specialutgåva Klinikliv nått ut till brevlådor i hela Tandvårdssverige.

Klinikliv är en tidning som vänder sig till hela tandvårdsteamet och går ut gratis till landets alla yrkesverksamma tandläkare, till tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker med en total upplaga på 16 000 exemplar.

Den allra första utgåvan handlar till betydande del om teamtandvård. Vi skriver om det för att vi vet att ett gott och effektivt samarbete mellan alla i teamet faktiskt är en förutsättning för god tandvård och nöjda patienter. Vi lyfter goda exempel, ger tips och annat som du och dina kollegor förhoppningsvis kan få nytta av på er arbetsplats.

Här på webben ligger Klinikliv öppen och läsbar för alla, i en lika fin e-tidningsversion som den vanliga Tandläkartidningen.

Vi hoppas du får glädje och nytta av din nya tidning!

 Läs Klinikliv som e-tidning!

 

Text: Örjan Björklund

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch