Må bra med nya numret av tidningen Klinikliv
Friskvård, ergonomi, träning och mycket annat kan du läsa om i Klinikliv.

Må bra med nya numret av tidningen Klinikliv

Goda råd 1 okt 2015
Dela artikeln
Arbetsmiljö och hälsa står i fokus i nya numret av Klinikliv.

I dagarna kommer höstnumret av Tandläkartidningens gratistidning Klinikliv som riktar sig till hela tandvårdsteamet. Temat är Arbete och hälsa och tidningen är fylld av smarta tips på vad du i tandvården kan göra för att kropp och själ ska må bra.

Vi berättar till exempel hur Folktandvården Stortorget i Säffle gjorde för att bli bäst på arbetsmiljö, varför det är viktigt att samarbeta och hur du med några övningar kan minska jobbvärken. I tidningen finns också en praktisk ”riv ut-sida” med enkla pausövningar.

Klinikliv är en tidning som vänder sig till hela tandvårdsteamet och går ut gratis till landets alla yrkesverksamma tandläkare, till tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker med en total upplaga på 16 000 exemplar.

Har du inte fått tidningen men vill ha ett exemplar nästa gång? Mejla redaktionen@tandlakarforbundet.se.

Här på webben ligger Klinikliv öppen och läsbar för alla, i en lika fin e-tidningsversion som den vanliga Tandläkartidningen.

Läs Klinikliv som e-tidning!

 

Text: Linda Persson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch