Modigh ny bloggare på Tandläkartidningen
Anna Modigh ser fram emot att dela med sig av sina upplevelser på utbildningen i bloggen. Anna Modigh ser fram emot att dela med sig av sina upplevelser på utbildningen i bloggen.

Modigh ny bloggare på Tandläkartidningen

6 sep 2012
Dela artikeln
Spännande inblickar i utbildningens sjunde termin, det kommer Tandläkartidningens nya bloggare Anna Modigh att bjuda på under hösten.

Hur kommer det sig att du ville börja blogga?
– Jag skrev en artikel för Tandläkartidningen förra året och nu när jag fick frågan om att blogga kändes det kul att hoppa på. Jag har aldrig bloggat tidigare så det är helt nytt för mig.

Vad tänker du skriva om?
– Framför allt om mina upplevelser av sjunde terminen på tandläkarutbildningen. Det händer mycket, vi börjar med protetik till exempel, det känns spännande att skriva om. Det känns också kul att själv kunna läsa inläggen sedan när jag är klar och ser tillbaka på den här tiden.

Har du erfarenhet av att skriva tidigare?
– Jag skrev mycket på gymnasiet och har förutom artikeln för Tandläkartidningen skrivit lite för skoltidningen. Men jag tycker det är väldigt roligt.

Har du någon favoritblogg?
– Jag läser mest inredningsbloggar på min nya läsplatta. Trendenser är en favorit.

Anna Modigh ersätter Erik Norrman under hösten. Läs hennes första blogginlägg här!

Text: Linda Persson

Dela artikeln
Taggar:

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören.: redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch