Munhälsodagen firas på lördag

11 sep 2013
Dela artikeln
Munhälsodagen firas runt om i landet lördagen den 14 september.

I Västmanland firas Munhälsodagen i samband med att landstinget firar sin 150-årsdag. Folktandvården delar ut tandborstar och presentera sin verksamhet i samband med andra aktiviteter som landstinget ordnar i Västerås.

I Umeå, Göteborg, Malmö och Stockholm delar tandläkarstuderande ut tandvårdsprodukter och svarar på frågor.

Öppet hus och andra lokala aktiviteter planeras i bland annat Gävleborg, Kalmar län, Halland, Värmland, Västra Götaland och Örebro. Läs mer om olika aktiviteter i landet här.

Även i år är det fototävling. Temat är ”hur borstar du dina tänder?” De vinnande bilderna publiceras på www.munhalsodagen.se.

Bakom Munhälsodagens arrangemang står Sveriges Tandläkarförbund, Sveriges Tandhygienistförening, Svenska Tandsköterskeförbundet, folktandvården och Praktikertjänst.

Text: Janet Suslick

Dela artikeln
Taggar:

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch