Nätverket Apollonia firar 25 år
Nätverket Apollonia ordnade sin första konferens för 25 år sedan. Ett 60-tal kvinnliga tandläkare firade det i Sigtuna i början av oktober. Foto: Hanna Marlevi Larsson

Nätverket Apollonia firar 25 år

JUBILEUM 29 okt 2021
Dela artikeln
Nätverket Apollonia för kvinnliga privattandläkare i Sverige firar 25 år i år.

I början av oktober samlades drygt hälften av nätverkets 124 medlemmar på Nätverket Apollonias årliga kurs och konferens, som kallades ”C(o)ronan på verket – 25 år senare” och hölls i Sigtuna. Sömn och apné, sväljningsprocessen och hur denna kan tränas upp samt sorg, trauma och livsåskådning stod i fokus.

God mat och lyx är också en del av nätverkets koncept.

Nätverket Apollonia för kvinnliga privattandläkare i Sverige bildades formellt i mars 1998, men redan 1996 ordnades den första årliga konferensen för och av kvinnliga privattandläkare.

I nätverkets styrelse ingår: Kitty Andersson, Åland, Bodil Bæcklund, Askersund, Melissa Tayefi Bergvall, Stockholm, Hanna Marlevi Larsson, Stockholm och Ulrica Wiberg, Örebro.

Text: Janet Suslick

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch