Nominera till hygienpriset

Pris 12 dec 2019
Dela artikeln
Vem eller vilka skulle du vilja lyfta fram som förebilder inom vårdhygien? Nu kan du nominera dem till Svenska hygienpriset 2020.

Priset delas ut av Svensk förening för vårdhygien, för att öka medvetenheten om goda rutiner för att uppnå en god hygienisk standard.

Du kan nominera en organisation, ett företag, en arbetsplats eller en enskild person som har gjort förbättringar inom hygienområdet, i hälso-och sjukvård, äldreomsorg, tandvård eller djursjukvård inklusive deras serviceverksamheter.

Förslag på pristagare kan lämnas från en organisation, ett företag, en arbetsplats eller enskild. Förslaget ska innehålla namn och kontaktuppgifter till den nominerade samt en motivering. Även namn, postadress och mejladress till den som skickar in nomineringen ska bifogas.

Förslag mejlas till:
inger.spencer@hotmail.com senast den 21 februari 2020.

Priset delas ut på Svensk Förening för Vårdhygiens studiedagar i Norrköping, onsdagen den 25 mars 2020.

Text: Anna Norberg

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch