Ny befolkningsansvarig i Skärholmen och Norsborg

31 okt 2011
Dela artikeln
Tandea har befolkningsansvaret för tandvården i norra Botkyrka, Skärholmen och Skogås 2012. Det har Stockholms läns landsting beslutat efter att uppdraget har gått ut på anbud.

Uppdraget gäller i ett år, med möjlighet till förlängning.

Uppdraget innebär att Tandea ska se till att barn och ungdomar i områdena får regelbunden tandvård om de inte har valt tandvård hos andra vårdgivare samt att vuxna får akut tandvård om de behöver det.

Tidigare har folktandvården haft befolkningsansvaret i Skärholmen och Skogås och Distriktstandvården Sverige har haft ansvaret i Botkyrka/Alby.

Tandea är ett privat tandvårdsföretag med kliniker i Norsborg och Skärholmen. Vid årsskiftet öppnas även en klinik i Skogås.

Text: Janet Suslick

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch