Ny vinstchans för Tandläkartidningen
Såhär ser Tandläkartidningen ut sedan i höstas.

Ny vinstchans för Tandläkartidningen

branschtävling 4 maj 2015
Dela artikeln
Tandläkartidningen har nominerats till priset Guldbladet i kategorin Bästa omgörning.

I september kom det första numret av Tandläkartidningen i ny kostym och omgörningen kan nu belönas med ett hedersamt pris. I konkurrens med sex andra nominerade har Tandläkartidningen chans att vinna Guldbladet som delas ut av branschorganisationen Swedish Content Agencies.

För bara ett par veckor sedan prisades Anna Jinghedes krönika i Tandläkartidningen och chefredaktör Örjan Björklund gläds åt chansen till ännu en utmärkelse.

– Det är naturligtvis hedrande att bli uppmärksammad som tidning, inte minst för den omgörning som vi och byrån A4 arbetade hårt med under förra året. Den viktigaste bekräftelsen får vi dock från våra läsare som verkar gilla den nya tidningen.

Priset delas ut vid en galamiddag den 28 maj.

Text: Linda Persson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch