Nu byter vi inlogg till tandlakartidningen.se
Foto: Colourbox

Nu byter vi inlogg till tandlakartidningen.se

Webb 5 dec 2018
Dela artikeln
För att värna om din integritet har vi bytt inloggningsuppgifter på webbplatsen från och med årsskiftet.

Alla loggar i fortsättningen in med sitt prenumerantnummer. Detta består av sex siffror och börjar med 2 eller 3 och finns till höger på papperstidningens adressetikett eller på fakturan från Tandläkartidningen för den som prenumererar.

Prenumerantnumret följer nu även med i Tandläkartidningens nyhetsbrev som skickas via e-post varje vecka. Detta fungerar just nu för de flesta av våra läsare, men vi arbetar på att det ska gälla för alla.

Kontakta gärna redaktionen, redaktionen@tandlakartidningen.se, om du har frågor om detta eller behöver hjälp att hitta ditt prenumerantnummer.

Redaktionen vill förtydliga att detta endast handlar om inlogg för att läsa låst innehåll på Tandläkartidningens webbplats.

Text: Anna Norberg

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch