Och vinnarna är…
Tandhygienisten Clara Andersson tar ett glädjeskutt på vinnarbilden i Tandläkartidningens fototävling tema arbetsglädje. Foto: Zora Mirbaz

Och vinnarna är…

Tävling 22 jan 2020
Dela artikeln
I Tandläkartidningens fototävling vann två bidrag: en bild och en film, som båda illustrerar arbetsglädje.

Vinnare i fototävlingen på temat arbetsglädje i klassen rörligt material är tandläkare Katarina Söderberg och teamet på Lundatand. Idén fick hon i en dröm där hjälmarna i filmen Top Gun ersatts av klinikens visir. Tandläkare Alessia Bommarco har filmat och redigerat.

I filmen syns Katarina Söderberg, tandsköterskorna Julia Kaliyeva, Linn Arvidsson Karlé, Lisa Malmunger och Frida Almberg. Missa inte att slå på ljudet!

Vinnare i stillbildskategorin är tandläkare Zora Mirbaz på Folktandvården Vasastan. Här jobbar 44 personer, och på bilden tar tandhygienisten Clara Andersson ett glädjeskutt i korridoren.

Zora Mirbaz

Text: Anna Norberg

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch