Praktikertjänst medlem i Privattandläkarna

15 mar 2013
Dela artikeln
Praktikertjänst har blivit medlem i branschorganisationen Privattandläkarna.

Praktikertjänst har under lång tid fört diskussioner om de ska gå med i Privattandläkarna eller inte. Enligt de kontakter Tandläkartidningen tidigare haft med representanter för Praktikertjänst har det inte varit självklart att gå med i Privattandläkarna efter att de bildade en branschorganisation. Det har dels handlat om hur mycket medlemskapet ska kosta, dels vad branschorganisationen ska arbeta med.

Nu har man alltså kommit överens.

– Genom att representera hela den privata marknaden ökar Privattandläkarnas trovärdighet och genomslagskraft i dialogen med beslutsfattare och myndigheter, säger Erik Tullsten, ordförande i Privattandläkarna, i ett pressmeddelande.

– Vi är den största aktören inom tandvårdsmarknaden. Tillsammans med Privattandläkarna har vi större möjlighet att nå framgång när det gäller att påverka branschens framtid, säger Anders Jonsson, ordförande i Praktikertjänst, i samma pressmeddelande.

Text: Mats Karlsson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch