Prisas för sin pedagogik
Eva Levring Jäghagen, lärare vid tandläkarutbildningen i Umeå, har vunnit ett pris för god pedagogik. Foto: Ateljé Sandro

Prisas för sin pedagogik

Pris 6 mar 2017
Dela artikeln
Eva Levring Jäghagen vid Umeå universitets institution för odontologi får medicinska fakultetens pedagogiska pris för 2017.

Eva Levring Jäghagen är universitetslektor och specialist i odontologisk radiologi. Hon har undervisat vid Umeå universitet i 29 år och var pedagogiskt ansvarig för tandläkarprogrammet i nio år.

– Det bästa med att undervisa är att se unga människor utvecklas och mogna från försiktiga nybörjarstudenter till självständiga tandläkare. Att träffa studenter och på olika sätt få bidra med mina erfarenheter är ett privilegium, säger hon.

Hon får 50 000 kronor i resestipendium. Priset delas ut den 20 maj.

Text: Janet Suslick

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in, kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch