Raimo Pälvärinne slutar
Raimo Pälvärinne

Raimo Pälvärinne slutar

14 sep 2011
Dela artikeln
Raimo Pälvärinne slutar som ordförande i Sveriges Folktandvårdsförening. Ny ordförande är Eva Ljung, tandvårdsdirektör i Uppsala.

Raimo Pälvärinne, tandvårdsdirektör i Östergötland, har varit ordförande i Sveriges Folktandvårdsförening sedan 1998.

– Jag har varit ordförande i 13 år och nu är det dags för någon annan att ta vid, säger han.

Han sitter kvar i styrelsen i ett år och jobbar vidare med frågor kring odontologisk forskning, den nationella forskarskolan och implantatregistret.

Bent Petersen, tandvårdschef i Västra Götalandsregion, är ny som vice ordförande Sveriges Folktandvårdsförening. Per Tidehag, tandvårdschef i Västerbotten, är ny ledamot i föreningens styrelse. Conny Konradsson lämnar efter många år styrelsearbetet.

Raimo Pälvärinne planerar att sluta som tandvårdsdirektör i maj 2014.

– Sedan 2006 har jag veckopendlat från Västra Götaland. När jag har fyllt 60 år ska jag flytta hem till landet mellan Borås och Göteborg. Jag planerar att jobba deltid som klinisk verksam tandläkare, berättar han.

Text: Janet Suslick

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch