Rekordtrafik på Tandläkartidningens webb
Tandläkartidningens sajt har haft runt 14 000 besökare varje månad i höst.

Rekordtrafik på Tandläkartidningens webb

4 dec 2013
Dela artikeln
I november gjordes nära 22000 besök på tandlakartidningen.se vilket är rekord för tredje månaden i rad.

Under höstmånaderna september, oktober och november har det gjorts totalt 62 000 besök på sajten av nära 14 000 besökare per månad.

– Det är naturligtvis jätteroligt att så många tycker att vår sajt är värd att besöka, säger Tandläkartidningens chefredaktör Örjan Björklund.

I november var det även rekordmånga som läste de digitala nyheterna. Flest var det som klickade på nyheten Svårare få jobb för tandläkare.

– Det märks att tandläkare och annan tandvårdspersonal vill läsa om vad som händer i branschen. Snart lanserar vi även tidningen i en snygg e-version för de prenumeranter som föredrar att läsa hela tidningen på dator eller läsplatta, säger Örjan Björklund.

Text: Linda Persson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch