Riksstämman 2020 blir digital

Riksstämman 1 jul 2020
Dela artikeln
Nu står det klart att Odontologisk Riksstämma 2020 inte kommer att genomföras i Göteborg. I stället blir det en digital version under två halvdagar i november.

Riksstämmenämndens ordförande Hans Sandberg konstaterar att pandemiläget gör det omöjligt att genomföra en fysisk riksstämma i november.

Hans Sandberg

– Stämman är viktig och behovet att samlas och träffa kolleger är förstås extra stort i dessa tider, så det är med stor sorg vi ställer in evenemanget på Svenska Mässan i Göteborg. I stället jobbar vi nu för fullt med att få till ett digitalt arrangemang.

Tanken är att man under två halvdagar, den 11 och 12 november, kommer att direktsända två debatter på temat ”Tandvård i krisen” respektive ”Kompetensförsörjning inom tandvård och akademi”. Dessutom kommer det att finnas ett antal förinspelade seminarier tillgängliga, berättar Hans Sandberg.

– Tanken är att de ska finnas tillgängliga som en kunskapsbank även efter riksstämman.

Text: Hilda Zollitsch

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören..: redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch