Så hanterar Tandläkartidningen personuppgifter
Foto: Colourbox

Så hanterar Tandläkartidningen personuppgifter

GDPR 24 maj 2018
Dela artikeln
Vi hanterar personuppgifter till exempel för prenumeration på Tandläkartidningen och vårt digitala nyhetsbrev, för inloggning på vår webbplats och för våra annonsörer.

Vi använder personuppgifter för att producera och distribuera Tandläkartidningen både i tryckt och digital form, samt att fakturera våra prenumeranter och annonsörer.

När du har avslutat en prenumeration på tidningen eller bokat en annons hos oss sparar vi dina kontaktuppgifter i upp till fem år för att kunna nå dig med nya erbjudanden. Underlag för fakturering sparas enligt bokföringslagen.

Om du avslutar din prenumeration på vårt digitala nyhetsbrev tas din e-postadress bort ur vårt register direkt.

På Sveriges Tandläkarförbunds webbplats hittar du mer information om hur Tandläkartidningen och Sveriges Tandläkarförbund hanterar personuppgifter.

Text: Anna Norberg

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in, kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch