Sammanslaget dentallabb får ny vd
Mikael Hellman blir vd för dentallabbet Tic/DP den 1 november. Mikael Hellman blir vd för dentallabbet Tic/DP den 1 november.

Sammanslaget dentallabb får ny vd

23 sep 2013
Dela artikeln
Dentallaboratoriet Tic/DP får en ny vd den 1 november.

Bolaget är en sammanslagning av dentallaboratorierna Tandteknik i Centrum AB (Tic) i Malmö och DP Nova, som gick i konkurs i våras. Tic/DP har i dag cirka 150 anställda i Malmö, Stockholm och Göteborg.

– De kortsiktiga investmentbolagen som har legat bakom DP Nova de senaste åren är nu borta. Tic/DP är återigen ett familjeägt bolag, säger Mikael Hellman, som blir vd på Tic/DP den 1 november. Än så länge är han nordisk försäljningschef för Cad/Cam på Straumann.

Mikael Hellman är uppvuxen i en tandteknikerfamilj. Han har tidigare jobbat på DP Nova i Malmö.

Text: Janet Suslick

Dela artikeln
  1. Kommentar från Marie Lenreus 27 september 2013:

    Jag tycker TIC i Malmö har varit helt fantastiska att hjälpa till. är alltid nöjd med deras service önskar dem stort Lycka till.

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch