Schweiziskt företag öppnar klinik i Sverige

12 jan 2012
Dela artikeln
Ytterligare ett utländskt tandvårdsföretag etablerar sig på den svenska marknaden. Den 16 januari öppnar Tandläkarcentrum sin första klinik i Sverige.

För några år sedan etablerade sig det norskägda företaget Colosseumkliniken på flera platser i landet. Nu startar det Schweiziskbaserade företaget Tandläkarcentrum sin första klinik i Sverige, på Drottninggatan i centrala Stockholm.

Företaget drivs av Sara och Christoph Hürlimann. Hon är tandläkare med svensk utbildning, han har utländsk ekonomiutbildning. De startade företaget 2003.

Konceptet för att lyckas med den svenska satsningen är enligt ägarna bland annat att hålla öppet sju dagar i veckan och erbjuda specialisttandvård.

Läs mer i Tandläkartidningen nr 2, som kommer ut den 2 februari.

Text: Mats Karlsson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch