Stiernstedt till Hägglund
Göran Stiernstedt blir nationell samordnare för ökat resursutnyttjande inom hälso- och sjukvård.

Stiernstedt till Hägglund

10 okt 2013
Dela artikeln
Göran Stiernstedt, före detta direktör för avdelningen för vård och omsorg på SKL, Sveriges kommuner och Landsting, blir nationell samordnare hos socialminister Göran Hägglund.

För några veckor sedan skrev Tandläkartidningen om att Göran Stiernstedt lämnat sitt jobb på SKL för ett hemligt uppdrag. Nu står det klart att han flyttar in i socialdepartementet där han blir ”nationell samordnare för ökat resursutnyttjande inom hälso- och sjukvård”.

I jobbet ingår att göra en analys av hur professionens resurser ska kunna tas till vara på bästa sätt, exempelvis hur personal ska ges bästa förutsättningar för att använda sin tid, sin kunskap och sitt engagemang.

– Det känns spännande och utmanande att få arbeta med frågor som är så viktiga och centrala för utvecklingen av svensk hälso- och sjukvård, säger Göran Stiernstedt i ett pressmeddelande.

Text: Mats Karlsson

Foton/Illustrationer: Foto: SKL

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch