Tandläkaren Aus Ayob släpper debutlåt
Bilden är från Aus Ayobs musikvideo ”You got me”, filmad av Philip Lidbeck Leierer.

Tandläkaren Aus Ayob släpper debutlåt

MUSIK 19 aug 2021
Dela artikeln
Aus Ayob, tandläkare på folktandvården i Huskvarna, har släppt sin första egenskrivna låt.
Aus Ayob

Aus Ayob

Aus Ayob gick ut tandläkarutbildningen i Umeå i januari 2020. Nu jobbar hon första veckan på folktandvården i Huskvarna nära Jönköping, där hon växte upp. Tidigare jobbade hon på folktandvården i Tierp, mellan Gävle och Uppsala.

Musik är hennes stora fritidsintresse.

– Sedan jag var barn har jag älskat att stå på scen och sjunga. Jag spelar piano och producerar egna melodier och låtar. Nu har nu släppt min allra första egenskrivna låt, berättar Aus Ayob.

Låten ”You got me” finns på Spotify och musikvideon på Youtube. Videon har hon planerat i detalj. Förutom musiken gäller det allt från kläder, smink och dekor.

Videon spelades in norr om Uppsala på Salsta slott, ett barockslott uppfört på 1670-talet. Klänningarna och accessoarerna har Aus valt för att passa in i slottsmiljön.

Se och hör ”You got me” här.

Text: Janet Suslick

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch