Tandläkarstudenter hade kul på kickoff
Förtroendevalda från landets fyra tandläkarutbildningar samlades i helgen vid studerandeföreningens årliga kickoff.

Tandläkarstudenter hade kul på kickoff

STUDENT 11 feb 2020
Dela artikeln
Tandläkarförbundets studerandeförening ska fokusera på inspiration, hållbarhet och kommunikation under året. Det bestämdes vid föreningens kickoff i helgen.

Förtroendevalda från landets fyra tandläkarutbildningar samlades i helgen vid studerandeföreningens årliga kickoff för att planera verksamhetens inriktning för 2020.

Årets tre fokusfrågor blir:
* inspiration
* hållbarhet
* kommunikation

Hur studenterna konkret kommer att arbeta med fokusfrågorna diskuteras nu vidare i studerandeföreningens centrala styrelse och en beskrivning kommer att finnas med i verksamhetsplanen, som presenteras i slutet av mars.

Elias Mansouri

”Superlyckat”
– Kickoffen blev superlyckad, berättar Elias Naia Mansury, ordförande i Tandläkarförbundets studerandeförening sedan årsskiftet.

Det är fjärde gången han har varit med på kickoffen, och han tycker att helgens var den bästa hittills.

Förutom att umgås med varandra och diskutera studerandeföreningens verksamhet under helgen, lärde studenterna sig mer om Sveriges Tandläkarförbund, Svenska Tandläkare-Sällskapet, Tjänstetandläkarna och Tandläkare – Egen Verksamhet (TEV). De fick också bygga ut sina nätverk genom att träffa representanter från de olika verksamheterna.

Text: Janet Suslick

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch