Tandläkartidningen inför inloggning för kommentarer

Tyck till 20 feb 2015
Dela artikeln
Från och med nu går det bara att kommentera Tandläkartidningens artiklar på sajten som inloggad medlem eller prenumerant.

Tandläkartidningen vill vara en plats för debatt där du som är tandläkare kan tycka till och diskutera med andra engagerade inom tandvården. Därför stänger vi nu möjligheten för andra än medlemmar och prenumeranter att kommentera artiklarna på webben.

Vi hoppas och tror att det kan bidra till att debatten hålls på en professionell nivå om frågor som rör tandläkaryrket.

Du som är medlem i Tandläkarförbundet eller separat prenumerant på Tandläkartidningen loggar in med personnummer eller prenumerantnummer, precis som vanligt. Därefter får du ange namn och mejladress innan din kommentar publiceras. Våra kommentarsvillkor hittar du här.

Välkommen att debattera och kommentera!

Text: Linda Persson

Dela artikeln
  1. Kommentar från John 20 februari 2015:

    Bra idé 🙂

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch