Tandläkartidningen vann pris för Bästa omgörning
Glada pristagare! Christer Johansson, annonsansvarig och Örjan Björklund, chefredaktör på Tandläkartidningen flankeras av Karin Tideström och Barbro Jansson Lundkvist från A4. Foto: Dennis Erixon

Tandläkartidningen vann pris för Bästa omgörning

Utdelning 29 maj 2015
Dela artikeln
Tandläkartidningen har belönats med priset Guldbladet i kategorin Bästa omgörning.

Guldbladet delas ut av branschorganisationen Swedish Content Agencies och Tandläkartidningen vann juryns gillande i konkurrens med fem andra nominerade.

Juryns motivering låter såhär:

”Design, struktur, koncept, innehåll – allt har förändrats till det bättre i en förnyelse som lockar fram juryns allra vitaste leenden.”

– Det här är fantastiskt roligt och vi är mycket stolta. Vi vet ju att tidningen uppskattas mycket av våra läsare, vilket förstås är det viktigaste. Men det är ju roligt att också få uppskattning från kollegor och mediebranschen, säger Örjan Björklund, chefredaktör för Tandläkartidningen.

Tandläkartidningens form har tagits fram i samarbete med byrån A4 och det första numret i ny kostym kom i september 2014.

I april vann Tandläkartidningens krönikör Anna Jinghede priset Bästa kommenterande text på Fackförbundspressens dag.

Text: Linda Persson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch