Välkommen till nya webben!
Tandläkartidningens chefredaktör Örjan Björklund är mycket nöjd med den nya sajten. Foto: Viktor Fremling

Välkommen till nya webben!

premiär 4 sep 2014
Dela artikeln
Tandlakartidningen.se har bytt utseende och fått flera nya inslag. Även papperstidningen har gjorts om.

Nyheter, nytta och lite nöje, det är vad Tandläkartidningens nya sajt vill förmedla till dig som läsare.

Webbyrån W4 som gjort omgörningen åt oss har tagit fram en sajt som är luftig och lättnavigerad. Innehållet är fortfarande en blandning av senaste nytt och fördjupat material från papperstidningen men nu i ett och samma flöde.

Nyttiga artiklar i temat

Ett nytt inslag är Temat där vi samlar artiklar på olika ämnen som är till nytta för dig som tandläkare. De vetenskapliga artiklarna finns kvar och har fått en förbättrad sökbarhet. Du kommer också att hitta debattartiklar på sajten.

– Tandläkartidningen vill vara en arena för diskussioner om tandvårdsfrågor. Vi välkomnar debattinlägg och uppmanar läsare att uttrycka sina åsikter om angelägna tandvårdsfrågor både i vanliga debattartiklar som man kan skicka in till oss och i sociala medier.

Bilder på Instagram

Nöjet hittar du förhoppningsvis i helheten av den nya sajten men även exempelvis i vårt Instagramkonto, som finns längst ner på sidan. Här kan du redan nu följa en del av redaktionslivet, men vi hoppas också snart få in era, läsarnas egna bilder från konferenser, kurser och andra tandvårdssammanhang.

Vissa artiklar på sajten kommer fortfarande att vara låsta. Det är material som du som är medlem i Sveriges Tandläkarförbund eller prenumerant på tidningen får tillgång till. Papperstidningen, som också lanseras i ny form idag, kan du läsa digitalt via vår e-tidning.

Har du frågor eller kommentarer om nya sajten eller tidningen? Mejla chefredaktör orjan.bjorklund@tandlakarforbundet.se.

Text: Linda Persson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch