Vinterbilder

Vinterbilder

23 feb 2012
Dela artikeln
Att fotografera vintertid har en särskild tjusning, speciellt kan landskapsmotiv nästan ge en konstnärlig dimension åt bilderna. Det tycker Erik Norrman, som fångat den svenska vintern på bilderna här intill.

Många läsare känner säkert igen namnet Erik Norrman. Inte så konstigt, han medverkar då och då med artiklar i Tandläkartidningen och bloggar dessutom på tidningens webbsida, bland annat om sina upplevelser som tandläkarstudent vid KI, Huddinge. Till våren tar han sin examen.
Vid sidan av journalistiska insatser på tidningen och sina studier har han ett stort intresse för fotografering.

[slideshow]
– Jag har alltid varit intresserad av foto, men det var nog först för fyra år sen när jag köpte en systemkamera som intresset tog fart på allvar. På termin fem gick jag också en valbar kurs och fick lära mig grunderna i fotografering, exempelvis bildredigering, berättar han.
Han fångar gärna naturmotiv på sina bilder, inte minst på vintern när ljuset är sparsamt och ger spännande effekter. Titta och njut själva, innan vintern är över för den här gången.

Text: Text och foto: Erik Norrman

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga in.redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch