/Våra bloggare

Kevin Nguyen
Kevin Nguyen är en 24-årig göteborgare som efter en 15 timmars lång bilresa tog sig till Umeå för att starta ett nytt kapitel i livet. Ett kapitel som han kommer dela med sig av i form av blogginlägg. Han bloggar om allt som rör tandläkarutbildningen i studentstaden Umeå med fokus på sjunde terminen som han för nuvarande läser.
Kevin Nguyen
Panteha Bigdeli
Panteha Bigdeli heter jag, är 27 år gammal och nybliven tandläkare från Tandvårdshögskolan i Malmö som älskar att arbeta med barn. Att blogga har numera blivit ett stort intresse och i arkivet kan ni läsa om mina tankar och erfarenheter under min resa genom utbildningen på käftis. Nu tar jag med mig bloggandet hem till Göteborg och till min allra första arbetsplats som legitimerad tandläkare på Folktandvården i Kungälv. Framöver kommer ni få ta del av både min vardag i arbetslivet med allt det innebär för en nyexad tandläkare samt annat smått och gott som händer i min omgivning.
Panteha Bigdeli
Christel Larsson
Christel Larsson är tandläkare, specialist och docent i oral protetik och arbetar på Odontologiska fakulteten vid Malmö universitet där hon undervisar, forskar och behandlar patienter.
Christel Larsson
Hege Svendsen Stribrny
Hege är privattandläkare i Mantorp och ordförande för Privattandläkarföreningen i Östergötland. Hon bloggar om arbetet i kliniken och kanske om familjelivet hemma i Mjölby.
Hege Svendsen Stribrny
Adam Alvenfors
Adam är utbildad beteendevetare och studerar på tandläkarutbildningen i Göteborg. Här hittar du hans reflektioner, betraktelser och iakttagelser från livet som student och om att växa in i rollen som tandläkare.
Adam Alvenfors
Erik Nordin
Erik Nordin är allmäntandläkare i Jönköping, där han också har uppdraget som vice ordförande i Tjänstetandläkarföreningen. Han bloggar om fackliga frågor blandat med tankar om utvecklingen i tandvården.
Erik Nordin
Sofia Persson
En Örebroare som tog nattåget till Umeå för att ge sig i kast med en idé om att det kanske ändå var tandläkare jag skulle bli. Sofia Persson är mitt namn, här bloggar jag om det femte året på tandläkarprogrammet i Norrlands största stad, häng med!
Sofia Persson
Raghad Sami
Mitt namn är Raghad Sami. Jag är 22 år gammal och går femte terminen på tandläkarprogrammet vid Karolinska Institutet. Jag är en social, positiv och glad person som älskar tandläkaryrket. Jag kommer att blogga om vad det innebär att vara tandläkarstudent, vägen dit, vad vi läser, och mycket annat intressant.
Raghad Sami
Hans Sandberg
Hans är hyperaktiv pensionär, aktiv i Riksstämmenämnden, Fortbildningsrådet och Svensk Förening för Cariologi. Han är också verksam inom tandläkarutbildningen på KI med ledarskap och digitalisering som största intressen.
Hans Sandberg
Lyova Torosyan
Lyova Torosyan pluggar fjärde året på tandläkarprogrammet i Stockholm och är sedan år 2018 centralordförande för Tandläkarförbundets Studerandeförening. Han är 23 år gammal och kommer från början från Uppsala men bor för nuvarande i Stockholm. Han har sedan 2017 varit aktiv i Studerandeföreningen genom att sitta som ordförande i Östra Studerandeföreningens styrelse.
Lyova Torosyan
Tareq Alsayed
Tandläkare från Syrien.
Tareq Alsayed
Inger Wårdh
Inger är lektor och docent i äldretandvård vid Karolinska institutet, och medlem i Tandläkarförbundets etikkommitté. Hon skriver om tankar runt vardag och arbete och livets väsentligheter.
Inger Wårdh
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch