/Våra bloggare

Awa Dehghani
Awa Dehghani är 26 år, född i Lund, men uppvuxen i Stockholm. Hon har återvänt till Skåne för att studera till tandläkare på Malmö Universitet, och går nu nionde terminen. Hon tycker att det är jätteroligt att vara tillbaka och upptäcka städerna i Skåne på nytt. I hennes blogg får ni läsa om livet som tandläkarstudent på käftis i Malmö med allt vad det innebär. Kanske även något om hennes hund Max.
Awa Dehghani
Kevin Nguyen
Kevin Nguyen är en 26-årig göteborgare som efter en 15 timmars lång bilresa tog sig till Umeå för att starta ett nytt kapitel i livet. Ett kapitel som han kommer dela med sig av i form av blogginlägg. Han bloggar om allt som rör tandläkarutbildningen i studentstaden Umeå med fokus på tionde terminen som han för nuvarande läser.
Kevin Nguyen
Monika Kalldas
Monika Kalldas är från Stockholm, och läser tionde terminen vid tandläkarprogrammet i Göteborg. Här bloggar hon om sina upplevelser och tankar kring hur det är att vara student på Odontologen och i staden Göteborg.
Monika Kalldas
Raghad Sami
Raghad Sami går nionde terminen på tandläkarprogrammet vid Karolinska Institutet. Hon beskriver sig som en social, positiv och glad person som älskar tandläkaryrket. Hon bloggar om vad det innebär att vara tandläkarstudent, vägen dit, vad man läser, och mycket annat intressant.
Raghad Sami
Omar Al-Obaidi
Omar Al-Obaidi är 26 år gammal och en legitimerad svensk, norsk och brittisk tandläkare. Han har jobbat lite över allt, och håller nu på att starta sin egen verksamhet i Eskilstuna. Ni kommer att kunna följa den resan genom bloggen, och läsa om både det positiva och det negativa i hela processen.
Omar Al-Obaidi
Hege Svendsen Stribrny
Hege är privattandläkare i Mantorp och ordförande för Privattandläkarföreningen i Östergötland. Hon bloggar om arbetet i kliniken och kanske om familjelivet hemma i Mjölby.
Hege Svendsen Stribrny
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch