/Våra bloggare

Monika Kalldas
Monika Kalldas är 23 år gammal, från Stockholm, och läser åttonde terminen vid tandläkarprogrammet i Göteborg. Här bloggar hon om sina upplevelser och tankar kring hur det är att vara student på Odontologen och i staden Göteborg.
Monika Kalldas
Christel Larsson
Christel Larsson är tandläkare, specialist och docent i oral protetik och arbetar på Odontologiska fakulteten vid Malmö universitet där hon undervisar, forskar och behandlar patienter.
Christel Larsson
Hege Svendsen Stribrny
Hege är privattandläkare i Mantorp och ordförande för Privattandläkarföreningen i Östergötland. Hon bloggar om arbetet i kliniken och kanske om familjelivet hemma i Mjölby.
Hege Svendsen Stribrny
Adam Alvenfors
Adam Alvenfors jobbar som allmäntandläkare i Västra Götalandsregionen. Här hittar du reflektioner, betraktelser och åsikter sprungna ur ett odontologiskt liv. Adam har en tidigare akademisk bakgrund inom beteendevetenskap. Eventuella åsikter är hans egna.
Adam Alvenfors
Raghad Sami
Mitt namn är Raghad Sami. Jag är 23 år gammal och går sjätte terminen på tandläkarprogrammet vid Karolinska Institutet. Jag är en social, positiv och glad person som älskar tandläkaryrket. Jag kommer att blogga om vad det innebär att vara tandläkarstudent, vägen dit, vad vi läser, och mycket annat intressant.
Raghad Sami
Sofia Persson
Ny på jobbet! Sofia arbetar nu som allmäntandläkare i Region Örebro. Med bild och text berättar hon om övergången från mest erfaren på utbildningen till nybörjare i yrkeslivet. Häng med!
Sofia Persson
Kevin Nguyen
Kevin Nguyen är en 24-årig göteborgare som efter en 15 timmars lång bilresa tog sig till Umeå för att starta ett nytt kapitel i livet. Ett kapitel som han kommer dela med sig av i form av blogginlägg. Han bloggar om allt som rör tandläkarutbildningen i studentstaden Umeå med fokus på sjunde terminen som han för nuvarande läser.
Kevin Nguyen
Panteha Bigdeli
Panteha Bigdeli heter jag, är 27 år gammal och nybliven tandläkare från Tandvårdshögskolan i Malmö som älskar att arbeta med barn. Att blogga har numera blivit ett stort intresse och i arkivet kan ni läsa om mina tankar och erfarenheter under min resa genom utbildningen på käftis. Nu tar jag med mig bloggandet hem till Göteborg och till min allra första arbetsplats som legitimerad tandläkare på Folktandvården i Kungälv. Framöver kommer ni få ta del av både min vardag i arbetslivet med allt det innebär för en nyexad tandläkare samt annat smått och gott som händer i min omgivning.
Panteha Bigdeli
Erik Nordin
Erik Nordin är allmäntandläkare i Jönköping, där han också har uppdraget som vice ordförande i Tjänstetandläkarföreningen. Han bloggar om fackliga frågor blandat med tankar om utvecklingen i tandvården.
Erik Nordin
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch