Klinik i Valdemarsvik
Säljes
Valdemarsvik
6 Mar 2023
Välkommen till en fantastisk möjlighet att förvärva en högpresterande tandvårdsklinik i den idylliska staden Valdemarsvik! Denna fullt utrustade klinik är den enda privata tandvårdskliniken i området och har en stabil omsättning på över 8 Mkr per år. Med över 1 800 nöjda patienter som besöker kliniken årligen, är denna verksamhet känd för att erbjuda högkvalitativ tandvård i en varm och välkomnande miljö.

Kliniken är strategiskt belägen på 115 kvm och är välutrustad med två behandlingsrum som är utformade för att maximera komfort och effektivitet. Dessutom finns ett steriliseringsrum, ett väntrum och ett personalrum som är designade för att möta alla dina behov. Med en potential att utöka kapaciteten och öka intäkterna, har den nya ägaren möjlighet att ta denna klinik till nya höjder.

Detta är en unik möjlighet för en ambitiös tandvårdspersonal eller en erfaren investerare att förvärva en väletablerad klinik med en stabil kundbas och god lönsamhet. Med detta i åtanke, tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om denna spännande möjlighet.
Kontakt: 073 191 13 76, Mikaela

Med vänliga hälsningar,
Mikaela

Kontakta Säljare

Tack, nu är ditt svar skickat till annonsören.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons