/Köp & Sälj

 • Lägg till annons
 • Privat praktik Mölndal

  Praktiker/Säljes 4 jan 2022
  Dela artikeln

  Omsättning: ca 6 miljoner kronor
  Aktiva patienter: ca 2800 st
  Antal kvm: ca 118 kvm, låg hyra
  Antal behandlingsrum: 4
  Antal medarbetare: 2 tandläkare, varav en nischad tandläkare inom kirurgi och estetiska behandlingar och 2 tandsköterskor. Kliniken samarbetar med en specialist inom Kirurgi.
  Nu säljs en ljus och välkomnande klinik i centrala Mölndal med goda buss- och spårvagnsförbindelser med täta avgångar. Det är dags att gå vidare med andra intressen, och efterträdare önskas som på bästa sätt kan ta över verksamheten under våren 2022.
  Tandvårdsverksamheten arbetar inom allmäntandvård samt estetisk tandvård, implantatkirurgi och protetik mm med ett välinarbetat och starkt team med tandläkare, tandsköterskor samt specialister.
  Drygt 2 800 registrerade återkommande patienter finns i journalsystemet.
  Kliniken bedrivs framgångsrikt med en snittomsättning om ca 6 000 000 kronor per år. I kliniken arbetas det i fyra behandlingsrum, väntrum, reception, steril, personalrum och kontor på en total lokalyta på ca 118 kvm.
  Hög prestanda gällande kliniken i sin helhet liksom dess inventarier (KaVo tandläkarstolar med intraoral kamera, digital sensor för röntgen. Kliniken har en och digital scanner.
  Verksamheten har ett väl inarbetat varumärke och har ett mycket gott renommé med bred kompetens inom tandvård sedan början på 2000-talet.
  Privata visningar bokas in efter ök under januari och februari månad.
  För diskussioner och mer information hör av er till: Email: requestdentalinfo@gmail.com

  Mölndal

  Svara på annonsen

  Dela artikeln
  Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
  Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
  Box 1217 | 111 82 Stockholm
  Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
  Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch