Helt exklusivt och mycket intensivt

Krönika 21 feb 2014
Dela artikeln

Det händer väldigt mycket här på tidningen just nu. Förutom det vanliga jobbet med att göra en bra webb och runt 96 intresseväckande sidor i varje nummer av den vanliga papperstidningen är vi igång med arbetet att skapa en modernare, vassare och ännu nyttigare tidning.

Vi har, skulle man kunna säga, just nu vårt eget lilla OS där ett par olika designers tävlar om att få uppdraget att göra om tidningen. Det är jämnt och lutar mot en mycket rafflande spurtuppgörelse.

Några av oss från tidningen har dessutom varit ute på en liten turné och träffat läsare på olika platser i landet. Det var uppmuntrande möten, där det tydligt framgår att de allra flesta man träffar har Tandläkartidningen och att de som i dag inte får den gärna vill ha den. Det är härligt, tänk om det hade varit tvärtom!

Vi har inte bara haft trevligt utan även fått många artikelidéer med oss hem. Så det blir mer sådana resor, kan jag lova.

Samtidigt pågår ett intensivt utvecklingsarbete med flera nya tjänster här på tidningen. Det mesta vill jag inte avslöja nu, men en sak kan jag säga: Vår nya, blädderbara e-tidning kommer inom kort att finnas på webben tillgänglig för prenumeranter. Det blir ett jättelyft jämfört med hur det ser ut i dag!

Och med risk för att bli tjatig kan jag berätta att vi åter satt nytt besöksrekord på tandlakartidningen.se. I höstas blev det toppnoteringar snart sagt varje månad och vi fortsätter så. I januari gjordes 22 218 besök på vår webb av 14 794 unika besökare. Det är nytt personbästa igen och kanske har vi toppat formen för ännu ett rekord under OS-månaden februari.

I denna tidning hittar du en viktig, exklusiv nyhet som förhoppningsvis ska bidra till att göra din vardag i det kliniska tandvårdsarbetet säkrare och enklare: De nya rekommendationerna för antibiotikabehandling i tandvården, som släpps samma dag som denna tidning kommer ut och publiceras bara på två ställen: I detta nummer av Tandläkartidningen och hos Läkemedelsverket. Du hittar de nya rekommendationerna på sidorna 63–75.

Missa inte det!

Text: Örjan Björklund

Dela artikeln
Örjan Björklund
Örjan Björklund
Journalist. Chefredaktör och ansvarig utgivare för Tandläkartidningen 2013–2015. Det här är en personlig krönika. Åsikterna är mina och speglar inte nödvändigtvis Tandläkarförbundets ståndpunkter.

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Kontakta webbredaktören om du har problem att logga inredaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch