Rekordtidning till alla tandläkare

Krönika 7 nov 2013
Dela artikeln

Det du håller i din hand är det största nummer av Tandläkartidningen som gjorts: 148 sidor fullmatade med spännande nyheter, nyttiga reportage, viktig vetenskap och intressanta möten med människor vars kunskaper har betydelse för dig i ditt arbete. Dessutom hittar du här tips till några av den odontologiska riksstämmans intressanta seminarier.

Det är extra roligt att just detta rekordnummer delas ut till alla tandläkare i hela Sverige. Anledningen är förstås att vi vill visa dig vad du missar om du inte själv har Tandläkartidningen.

Detta nummer är en bra illustration till vad vi vill att ni ska känna när ni läser oss:

  • att vi hjälper er att ta fram det viktiga ur informationsfloden
  • att vi är en kompetensutvecklare och förmedlar viktig vetenskap
  • att vi bidrar till att skapa samhörighet och stolthet i kåren
  • att vi är en tandläkarnas röst i samhällsdebatten.

Jag hoppas att du känner så efter att ha läst detta nummer. Samtidigt är det ju svårt att uppfylla allt i en enda tidning, rekordstor eller ej, så jag skulle vilja uppmana dig att se till att du får alla de 15 nummer som vi kommer ut med årligen.

Från en nyligen genomförd läsarundersökning vet vi att hela 95 procent av våra läsare är nöjda eller mycket nöjda med tidningen. Vi vet bland annat också att 84 procent av läsarna anser att Tandläkartidningen är värdefull för dem i deras jobb.

Det är ett bra betyg.

Till alla er som annonserat i detta rekordnummer säger vi: Tack! Att så många köper annonsplats här gör oss stolta. Även det är ett bra betyg och ett tydligt bevis på att Tandläkartidningen är den överlägset viktigaste mediekanalen till Sveriges tandläkare.

Tack, förstås, även till alla er tusentals som redan läser oss.

Ni andra: Vi vill vara värdefull för er också! Häng med Tandläkartidningen in i det spännande år som väntar med bland annat modernare design och innehållsmässig förnyelse. Allt byggt på den stabila grund tidningen redan har.

Och glöm inte att besöka oss på Tandläkartorget! Vi ses i Älvsjö.

Text: Örjan Björklund

Dela artikeln
Örjan Björklund
Örjan Björklund
Journalist. Chefredaktör och ansvarig utgivare för Tandläkartidningen 2013–2015. Det här är en personlig krönika. Åsikterna är mina och speglar inte nödvändigtvis Tandläkarförbundets ståndpunkter.

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch