Spännande framtid

Krönika 9 dec 2021
Dela artikeln

Det börjar med årets riksstämma: Dels en magiskt positiv upplevelse att äntligen få träffa kollegor och vänner verksamma i tandvårdsprofessioner på olika sätt, dels ett spännande program med hoppfulla kreativa framtidsperspektiv – allt inte alls enkelt, men med en brinnande entusiasm som saknats länge nu.

Och sedan ett möte i Hässleholm (leta gärna på kartan om du inte kan Skåne utan och innan): presentation och livlig diskussion om nya nationella riktlinjer för tandvården. Första mötet i sitt slag med fysisk närvaro (det kommer att bli ytterligare fem möten i landet, men alla dessa med virtuell kontakt). Ett privilegium att få delta och få energi av alla deltagare. Lovar en spännande framtid.

Text: Björn Klinge

Dela artikeln
Björn Klinge
Björn Klinge
Parodontolog, odont dr. och professor i parodontologi vid odontologiska fakulteten, Malmö högskola samt professor vid Karolinska Institutet. Har en lång rad offentliga och föreningsuppdrag.

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch