Varför alla varför?

Krönika 8 sep 2016
Dela artikeln

Efter den femte följd-frågan är jag nästan beredd att ge upp. Det tar onekligen på krafterna att behaga frågvisa barnbarn.

I mina positiva stunder ser jag det som en träning i Kaizen – metoden som japansk bilindustri utvecklat för ständiga förbättringar. Men oftare är det en kamp, speciellt om fantasin tryter.

I en krönika i Dagens nyheter resonerar Fredrik Strage kring denna utmaning och försöker besvara frågan ”Vad gör egentligen tandfen med tänderna?”.

Hans svar tyder både på fantasi och insikt: ”Tandfen brukar resa ut i rymden där hon och Rey från ’Star wars: The force awakens’ förvandlar tänderna till nya stjärnor. Därför är det viktigt att du borstar dem så att de skiner.”

Tack för hjälpen, Fredrik!

Text: Thomas Jacobsen

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch