Tekniken måste sitta i fingrarna
– I dag rotbehandlar vi både 80- och 90-åringar, vilket i vissa fall kan vara väldigt komplicerat, säger Fredrik Erhardt, specialist i endodonti. Foto: Lasse Modin

Tekniken måste sitta i fingrarna

Metod 9 jun 2015
Dela artikeln
Endodonti kräver stor kunskap och tekniskt kunnande. Att minimera antalet behandlingsmetoder och rensningssystem man arbetar med är viktigt, menar Fredrik Erhardt, privatpraktiserande specialist i endodonti.
– Lär dig ett system så att det sitter i fingrarna, då blir vården effektiv, säger Fredrik, som anser att studenter inte får tillräcklig träning i endodontisk behandling.

Var vänlig logga in för att ta del av materialet.

Du har klickat på en låst artikel, som är exklusiv för Tandläkartidningens prenumeranter och Tandläkarförbundets medlemmar.
Logga in med ditt prenumerantnummer som består av sex siffror. Du hittar numret till höger på tidningens adressetikett, i vårt nyhetsbrev eller på din faktura från Tandläkartidningen.
Klicka här för att läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch