Forssbergs Dentals stipendiefond

8 nov 2013
Dela artikeln

Fredrik Frisk, tandläkare, specialist i endodonti samt odontologie doktor, fick pris ur Forssbergs Dentals stipendiefond.

Han disputerade 2007 på en avhandling som analyserade endodontiska infektioners prevalens och vilka samband som föreligger med allmän hälsa och sjukdom och sociodemografiska faktorer.

I motiveringen heter det bland annat att ”Frisk har med stor ambition och en mycket god analysförmåga fortsatt att utveckla sin forskning. Han har deltagit SBU:s utvärdering av endodontisk behandlingsmetodik vilket ytterligare har stärkt Frisks position som forskare och kunskapsförmedlare inom endodonti. Fredrik Frisk är också en skicklig föreläsare och har varit kursgivare för ett flertal kurser i endodonti på såväl lokal, nationell som internationell nivå”.

Text: Mats Karlsson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in, kontakta webbredaktören.redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch