Kerstin Öhrn nu i TLV:s nämnd

29 mar 2012
Dela artikeln

TLV, Tandvårds och läkemedelsförmånsverket, har utsett Kerstin Öhrn till vetenskapligt råd inom hälsofrämjande tandvård. Hon är professor i vårdvetenskap med inriktning på munhälsa vid högskolan Dalarna. Hon har tidigare arbetat som tandhygienist och utvecklar i dag metoder för hälsofrämjande åtgärder inom tandvården.

Förutom Kerstin Öhrn består TLV:s nämnd av äldrelandstingsrådet Stig Nyman, ordförande, riksdagsledmot Barbro Westerholm, Folkpartiet, tandvårdschef Ann-Charlotte Sundelin, Mikael Åsell, kanslichef vid ESO, Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi. Hans Sandberg, privattandläkare och vice ordförande i Tandläkarförbundet är ersättare i nämnden.

Text: Mats Karlsson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch