Per Rehnberg vd för Colosseum

16 feb 2012
Dela artikeln

Per Rehnberg lämnar jobbet som chef för affärsområde tandvård inom Praktikertjänst. I stället bli han vd och koncernchef för det privata tandvårdsföretaget Colosseum Dental AS.

Företaget driver kliniker i Norge, Danmark och Sverige. I Norge har man elva kliniker, i Sverige tio, och i Danmark tre. Colosseum startades på 1990-talet av den norske tandläkaren Gard Lauvsnes. Han äger fortfarande en liten del av bolaget, men huvudägare är riskkapitalbolaget IK investment partners.

Det är enligt Per Rehnberg inte klart när han kommer att tillträda vd och koncernchefsjobbet. Troligen blir det inom det närmsta halvåret.

– Jag har trivts väldigt bra i Praktikertjänst. Det är ett fantastiskt bolag, men det är spännande och en stor utmaning att bli vd och koncernchef och få ta ett helhetsansvar för verksamheten i Colosseum, säger han.

Text: Mats Karlsson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in kontakta webbredaktören. redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch