Två flitiga föreläsare prisade

5 sep 2013
Dela artikeln

Kursnämnderna inom Tandläkarförbundet delar ut sitt föreläsningsstipendium till Annika Torbjörner och Per Vult von Steyern.

Priset ska stimulera kursgivare i förbundets kursverksamhet att hålla utvecklande kurser för teamen.

Annika Torbjörner är protetiker, klinikchef och ämnesansvarig för oral protetik i Karlstad. I motiveringen heter det bland annat att hon är en prestigelös, kvalitetsmedveten och nyfiken protetiker som sprider kunskap kring bettet.

Per Vult von Steyern är docent i oral protetik med inriktning mot keramiska konstruktioner. Han är ansvarig för avdelningen för materialvetenskap och teknologi i Malmö. I motiveringen heter det bland annat att han utifrån en stor dos pedagogisk kompetens lyckats kombinera teori och praktik på mycket uppskattade kurser.

Stipendierna delas ut vid den odontologiska riksstämman den 14 november.

Text: Mats Karlsson

Dela artikeln

Kommentera artikeln:

Endast du som är medlem i Tandläkarförbundet eller prenumerant på Tandläkartidningen kan kommentera artiklarna. För att göra det måste du logga in. Därefter måste du ange ditt namn och din mejladress.

Om du har problem att logga in, kontakta webbredaktören.redaktionen@tandlakartidningen.se. Skicka inte ditt personnummer. Det räcker med ditt namn och din adress.

Senast publicerat

Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch