Annonsera

Dela artikeln

Om du vill annonsera i tidningen eller på webbplatsen, för produktannonser och platsannonser, kontakta Christer Johansson

Den tryckta tidningen når  tandläkare, såväl privat som anställda inom folktandvården. Tandläkarna läser och har stort förtroende för Tandläkartidningen, det visar ett flertal läsvärdesundersökningar som gjorts under åren. Upplagan är cirka 8 400 exemplar.

Besöken till webbplatsen, tandlakartidningen.se, ökar stadigt. I snitt besöker drygt 36 000 unika besökare webbplatsen varje månad och den har 98 000 sidvisningar per månad (augusti 2018-februari 2019).

Vi skickar ett nyhetsbrev en gång per vecka till 7 700 läsare. Detta öppnas i snitt av 40% av mottagarna (augusti 2018 – februari 2019).

Priser och utgivningsplan produktannonser 2019 (pdf)

Priser och utgivningsplan platsannonser 2019 (pdf)

Priser och utgivningsplan eftertext 2019 (pdf)

Advertise: Advertising rates and publication plan 2019 (pdf)

För att kunna läsa och skriva ut PDF-filer måste du ha Acrobat Reader installerat på din dator.

Köp och sälj (tidigare radannonser)

Du kan boka och betala direkt på nätet när du hyr ut eller säljer. Annonserna publiceras både på sajten och i Tandläkartidningen. Kontakta Emilia Gabrielsson eller  Christer Johansson för att boka annons eller gå in på Köp och sälj för att boka direkt »

Hantering av personuppgifter

När du bokar en annons hos oss sparar vi dina personuppgifter i faktureringsunderlag enligt bokföringslagen. 

Efter att du har köpt en annons hos oss sparar vi dina kontaktuppgifter i upp till fem år för att kunna nå dig med nya erbjudanden.

På Sveriges Tandläkarförbunds webbplats hittar du mer information om hur Tandläkartidningen och Sveriges Tandläkarförbund hanterar personuppgifter.

Dela artikeln
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakarforbundet.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch