/Lägg till annons

Steg 1/4

Annonsdetaljer

Kategori *
Rubrik * Pris: 150:- (antal tillåtna tecken i rubriken är 30)
Annonstext * Pris: 150:- per 41 tecken (motsvarar en rad i papperstidningen).
Ort * (Visas ej i pappersutgåvan)
Steg 2/4
I papperstidningen & den digitala tidningen Priset gäller per nummer.
Nr: 8 / 2022-09-02
Nr: 9 / 2022-09-22
Nr: 10 / 2022-10-13
Nr: 11 / 2022-11-10
Nr: 12 / 2022-12-15
I enbart den digitala tidningen Annonsen visas i fyra veckor.
Steg 3/4

Kontaktuppgifter

Förnamn och efternamn *
E-postadress * (Var vänlig ange en giltig adress. Svar på annonsen skickas till denna adress)
Telefonnummer *
Företag
Adress *
Postnummer *
Ort *
Land *
Steg 4/4

Bilduppladdning

Du får ladda upp max tre bilder per annons. Bilderna ska hålla en hög upplösning och vara i jpg-format (det vanliga formatet från exempelvis digitalkameror).

Om du laddar upp fler än en bild, markera en bild som "primär". Den primära bilden är den som kommer med i tidningen (om annonsen ska vara med i tidningen), den visas också som primär presentationsbild på internet.
Välj bild
Ladda upp bild

Betalningsinformation

Säkerhetsinformation angående ditt kortköp Din onlinebetalning är säkrad genom Tandläkartidningen använder betalningstjänster från DIBS www.dibs.se. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan du se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att det visas ett hänglås i nedre högra hörnet av din browser. Tandläkartidningen har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.

DIBS stödjer också 3D Secure för att identifiera kortinnehavaren vid köp på Internet och därigenom minska risken för missbruk av kortuppgifter. Är ditt kort anslutet till 3D Secure kommer du att kopplas över till din bank för verifiering innan betalningen godkänns. Har du ytterligare frågor kring säkerheten eller betalningssätt är du välkommen att kontakta oss.

Vi accepterar följande bank- och kreditkort:Kontakta oss gärna om du har några frågor. Telefon 08-666 15 17, eller skicka e-post till radannonser@tandlakartidningen.se
Tandläkartidningens veckonyhetsbrev
Copyright © Tandläkartidningen 2014 | Österlånggatan 43
Box 1217 | 111 82 Stockholm
Telefon 08-666 15 00 | redaktionen@tandlakartidningen.se
Ansvarig utgivare: Hilda Zollitsch