Annons

Annons

Nyheter 2022-10-10

Ny tandvårdsmässa i Stockholm nästa år

Nu lanserar Stockholmsmässan och Föreningen Svensk Dentalhandel en ny mässa för tandvårdsbranschen, som krockar i tiden med riksstämman i Umeå.

Det nya arrangemanget, Swedish Dental Expo, har premiär hösten år 2023. Samma dagar som Odontologisk Riksstämma och Swedental anordnas i Umeå.

Anders Rudestad

– Tyvärr fanns inga andra datum tillgängliga för ett arrangemang som uppfyller de behov vi har i form av monteryta och konferenslokaler. Dessutom sker andra nordiska dentalmässor under hösten vilket vi behöver ta hänsyn till, säger Anders Rudestad, projektledare vid Stockholmsmässan.

Föreningen Svensk Dentalhandel arbetar med att ta fram ett konferensprogram. Man siktar på att ha inriktningen för programmet klar till årsskiftet och fylla på med talare under våren.

I pressmeddelandet betonar man att man riktar sig till alla tandvårdens yrkesgrupper, och placeringen i Stockholm. Anders Rudestad nämner bland annat att det finns goda kommunikationer, och att man vill nå dem som inte har möjlighet att besöka riksstämman och Swedental i Umeå.

 

Upptäck mer